Skip to main content

Måleri och fasadputs

Vi erbjuder kompletta måleri – och fasadstjänster för alla typer av byggprojekt. 

Oavsett om det gäller nyproduktion, renovering eller underhåll, levererar vi resultat som överträffar dina förväntningar.


 • Entreprenad & Måleri
 • Murning/Putsning
 • Byggnation/Renovering/Takläggning
 • Dränering/VVS
 • Allt inom målning
 • Badrum/El/VVS
 • Service & Reparationer

Ring oss idag

Kontakta oss för konsulation

Våra Tjänster Inom Entreprenad & Måleri:

Vi är specialister på murnings- och putsningsarbeten. Våra erfarna murare och putsare levererar hållbara och estetiska lösningar som förbättrar både utseende och funktionalitet på din fastighet.

Våra Tjänster Inom Murning & Putsning:

 • Fasadrenovering: Ge din fastighet ett nytt liv med vår professionella fasadputsning.
 • Nybyggnation: Murning och putsning för nybyggda strukturer.
 • Reparationer: Snabba och effektiva reparationer av skadade murverk och fasader.

Murning/Putsning

Vi är specialister på murnings- och putsningsarbeten. Våra erfarna murare och putsare levererar hållbara och estetiska lösningar som förbättrar både utseende och funktionalitet på din fastighet.

Våra Tjänster Inom Murning & Putsning:

 • Fasadrenovering: Ge din fastighet ett nytt liv med vår professionella fasadputsning.
 • Nybyggnation: Murning och putsning för nybyggda strukturer.
 • Reparationer: Snabba och effektiva reparationer av skadade murverk och fasader.

Byggnation/Renovering/Takläggning

Vi erbjuder kompletta byggtjänster, från mindre renoveringar till större nybyggnationer. Vårt team har erfarenheten och kompetensen att hantera alla aspekter av byggprocessen.

Våra Tjänster Inom Byggnation, Renovering & Takläggning:

 • Byggnation: Fullständiga byggtjänster för nya bostäder och kommersiella fastigheter.
 • Renovering: Förbättra och modernisera ditt hem med våra renoveringstjänster.
 • Takläggning: Professionell takläggning för både nya och befintliga byggnader.

Dränering/VVS

Vi erbjuder omfattande dränerings- och VVS-tjänster för att säkerställa att din fastighet är säker och funktionell. Våra experter arbetar snabbt och effektivt för att lösa dina VVS-problem.

Våra Tjänster Inom Dränering & VVS:

 • Dränering: Förebygg fuktskador med professionell dränering.
 • VVS-installationer: Installation och reparation av VVS-system.
 • Akutservice: Snabb hjälp vid VVS-relaterade nödsituationer.

Allt inom målning

Vi erbjuder ett brett utbud av måleritjänster för både inomhus- och utomhusprojekt. Våra erfarna målare garanterar ett perfekt resultat varje gång.

Våra Tjänster Inom Målning:

 • Inomhusmålning: Fräscha upp dina inomhusutrymmen med professionell målning.
 • Fasadmålning: Skydda och försköna din fasad med högkvalitativ målning.
 • Specialmålning: Anpassade måleritjänster för unika projekt.

Badrum/El/VVS

Vi erbjuder kompletta lösningar för badrumsrenoveringar samt el- och VVS-arbeten. Våra experter garanterar högsta kvalitet och säkerhet i alla projekt.

Våra Tjänster Inom Badrum, El & VVS:

 • Badrumsrenovering: Från planering till färdigt badrum, vi tar hand om hela processen.
 • Elinstallationer: Säker och professionell installation och underhåll av elsystem.
 • VVS-tjänster: Kompletta VVS-lösningar för både nybyggnation och renovering.

Vill du ha en konsulation?

Skriv dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Arbetsprocess

 • För att säkerställa att varje projekt vi tar oss an lever upp till våra höga standarder för kvalitet och kundnöjdhet, följer vi en noggrant utformad arbetsprocess. Här är en översikt av vår arbetsprocess för renovering och underhåll:

  1. Inledande Konsultation

  Vid första kontakt bokar vi en konsultation där vi går igenom dina behov och önskemål. Under detta möte lyssnar vi noga på dina idéer och ger professionell rådgivning för att säkerställa att vi förstår dina förväntningar.

  2. Offert och Planering

  Efter konsultationen tar vi fram en detaljerad offert som beskriver alla arbeten som kommer att utföras samt en tidsplan för projektet. Offerten är kostnadsfri och förpliktigar dig inte till att anlita oss.

  3. Projektstart

  När offerten är godkänd påbörjar vi projektet enligt den överenskomna tidsplanen. Vi ser till att allt material och alla verktyg är på plats innan arbetet startar för att undvika onödiga förseningar.

  4. Utförande

  Under utförandet arbetar våra erfarna hantverkare noggrant och effektivt. Vi håller dig uppdaterad om projektets framsteg och ser till att du är nöjd med varje steg. Vi prioriterar säkerhet och kvalitet i allt vi gör.

  5. Kvalitetskontroll

  När arbetet är färdigt genomför vi en noggrann kvalitetskontroll för att säkerställa att allt är utfört enligt våra höga standarder. Vi åtgärdar eventuella små justeringar som kan behövas för att du ska bli helt nöjd.

  6. Slutbesiktning och Överlämning

  Efter kvalitetskontrollen bjuder vi in dig till en slutbesiktning där vi går igenom hela projektet tillsammans. Vi ser till att allt är i perfekt skick innan vi lämnar över projektet till dig.

  7. Uppföljning

  Vi tror på långsiktiga relationer med våra kunder. Därför erbjuder vi uppföljningstjänster för att säkerställa att du är nöjd med vårt arbete även efter projektets slutförande. Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, står vi alltid redo att assistera dig.

  Genom att följa denna arbetsprocess kan vi garantera hög kvalitet och kundnöjdhet i alla våra projekt, vare sig det gäller renovering eller underhåll. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och få en kostnadsfri offert!

Vad kostar era tjänster?

Kostnaden för våra tjänster varierar beroende på projektets omfattning och specifika krav. Vi erbjuder kostnadsfria konsultationer och offerter där vi noggrant går igenom dina behov och förväntningar för att ge dig en exakt prisuppgift.

Arbetar ni med både privata och kommersiella kunder?

Ja, vi arbetar med både privata kunder och kommersiella fastigheter. Oavsett om du är villaägare, medlem i en bostadsrättsförening, fastighetsförvaltare eller företagare kan vi hjälpa dig med dina bygg- och renoveringsbehov.

Är ni försäkrade och licensierade?

Ja, vi är fullt försäkrade och licensierade. Detta innebär att både våra anställda och dina egendomar är skyddade under arbetets gång. Vi följer alla lokala byggnormer och säkerhetsföreskrifter för att garantera ett tryggt och säkert projekt.

Vilka områden täcker ni?

Ja, vi erbjuder hjälp med både design och planering av ditt projekt. Vårt team av experter kan ge råd och skapa designlösningar som passar dina behov och önskemål. Vi arbetar nära dig för att säkerställa att resultatet blir precis som du har tänkt dig.

Hur bokar jag en konsultation?

För att boka en konsultation kan du kontakta oss via telefon, e-post eller vårt kontaktformulär på hemsidan. Vi återkommer till dig så snart som möjligt för att boka in ett möte där vi kan diskutera ditt projekt i detalj.