Varför Frilans Finans?

Frilans Finans är idag den nya moderna företagsformen som bara ökar och blir större hela tiden då det är så enkelt. De sköter allt pappersarbete, d.v.s. all bokföring så som fakturor, kvitton och avdrag. De ansvarar även för kontakten med myndigheterna och betalar in skatter och avgifter direkt efter varje slutfört arbete så att inget ligger släpandes eller missas. De fungerar helt enkelt som en revisor och en sekreterare i ett vilket leder till att jag slipper sitta efter arbetstid eller på kvällar och helger med pappersarbete. Frilans finans ger mig mer fritid och frihet!

Frilans finans hjälper idag ca 70.000 människor med fakturering och är Sveriges största och ledande aktör inom genren, för dig som kund innebär det ingen som helst skillnad, du får ditt rotavdrag och en faktura som du betalar som vanligt, efter att arbetet är slutfört och ni godkänt slutresultatet. Samtliga och sedvanliga garantier och försäkringar gäller givetvis.

(Som kund väljer ni Frilans Finans eller så anlitar ni oss som enskild anställd. ( personummer). Önskar ni Frilans finans, då nämner ni det i avtalet, eller vid begäran vid första räkningen. Vi lägger fast kostnad eller timpris på 570 kr. Det är kundens ansvar att välja anställningsform, samt att kontrollera om Rot kan erhållas. Genom Frilans finans kan Rot nyttjas, då vi anlitar dem för allt då det gäller Rot, soc arbetsgivaravgifter. Vi lämnar alltid denna information, för att undvika missförstånd.)

Mer information finner ni på Skatteverkets hemsida samt Frilans Finans hemsida.